Zene

2013. november 22., péntek

32. fejezet

2013. június 14.

Nathan Sykes otthagyta a The Wantedot!


...A banda mostantól 4 taggal folytatja tovább az útját. Előbb Max kerül börtönbe és új tag lesz, most meg Nathan lép ki a bandából. A belső információk szerint nem bírta tovább a hírnév súlyát és muszáj volt meghoznia ezt a döntést. Mások szerint pedig teljesen más van a háttérben. Nem volt minden rendben a srácok között az elmúlt időkben. Sokan azt gondolják, hogy talán nem is Nathan hagyta ott a bandát, hanem egyszerűen csak kirúgták... Viszont szerintünk ez nem így van, de azért ne hagyjuk ki, hogy még a menedzsment is megerősítette, hogy Nathan önszántából távozott...


2015. szeptember 1.

Tom Parker eljegyezte kedvesét!


A minap Kelsey Hardwick egy hatalmas gyémánt gyűrűt villantott és mint kiderült igazak a pletykák, eljegyezték. Nem más, mint a The Wanted legőrültebb tagja, Tom Parker. A banda terén ebben az évben ez a második lánykérés. 5 hónappal ezelőtt arról számoltunk be, Siva Kaneswaran jegyezte el barátnőjét, talán ez sarkallta Tomot is a nagy kérdés feltevésére. Igazán kíváncsiak vagyunk, milyen esküvőjük is lesz, hisz mind a kettőjükről tudniillik, hogy eléggé örültek... De egy biztos, felejthetetlen lesz!


2016. június 22.

Elfeledett sztárok/Nathan Sykes/


...Nathan Sykes mióta otthagyta a The Wantedot nyugalmas életet el, távol a médiától. Glouchesterben tanít egy iskolában, szóval fel a fejjel, ha látni szeretnéd őt csak menj el oda és ha szerencséd van, talán összefutsz vele. A cuki kis barátnőjéről pedig ne is beszéljünk, olyan kis édesek együtt. A becses neve pedig Chelsea Lawson, a híres Simon Jack Lawson kicsilánya. Igaz még csak 18 éves, de szerintünk pont Nathanhöz való. Igazán boldognak tűnnek együtt!
Az esély, hogy Nathan újra híres legyen: 20%...


2016. július 14.

Nathan Sykes és Harry Styles közös dallal drukkolt elő!


...A leghíresebb videó megosztó portálra, a youtubera ma felkerült egy igazi különlegesség. Mindenkit sokkolt ez, hisz a legmerészebb álmába se gondolhatta volna senki se, hogy pont Nathan Sykes és Harry Styles fog összeállni. Hisz nem mondhatjuk a viszonyukat fényesnek, mivel a régi bandájuk nem igazán volt jóban egymással. Részletekkel nem tudunk szolgálni, hogy is lettek ők jóban, de az igazat bevallva nagyon jól cseng a hangjuk együtt. Szóval kattints a videóra és érezd magad a leggyönyörűbb lánynak a világon...


2016. július 20.

Nathan Sykes és Harry Styles hivatalosan is együtt zenél!


Ma este egy bárban volt egy sikeres fellépésük. Több dalt is előadtak, többek között a híres One Direction dalt a Little things-t is. Ezzel a fellépéssel bebizonyították, hogy tényleg komolyan gondolják az együtt dolgozást. Eléggé érdekes páros, de nagy jövőt jósolunk nekik, hisz az alap már meg van. 2 helyes srác, tökéletes hanggal, akik több millió lány szívét rabolták el egyetlen egy mosollyal. Szóval mi drukkolunk nekik és várjuk már a következő lépésüket. Nagyon reméljük, hogy minél hamarabb tudunk nektek írni róluk.


2016. augusztus 25.

Feloszlott a híres brit fiú banda!


2016. augusztus 25-én hivatalosan is feloszlott a The Wanted. Tom Parker, Max George, Siva Kaneswaran és Chris Blake a banda tagjai ettől a naptól fogva külön úton folytatják az életüket. A madridi koncertjük végén jelentették be, ezt a tragikus hírt. "Köszönjük srácok, hogy mindvégig mellettünk voltatok! De ez volt az utolsó fellépésük. Feloszlottunk! - mondta ki az utolsó mondatokat a színpadon Tom." Mindenki tudta, hogy ez egyszer befog következni, de senki se számított arra, hogy ilyen hamar. Egyetlen egy mozdulat, megszólalás se volt arra utaló, hogy nem lenne minden rendben köztük. Igaz, hogy nem rég megkellett válniuk a banda egyik régi tagjától Jay McGuinesstől, de ez akkor se egy nagy tragédia, sok bandával fordult már elő ilyen... Arról viszont semmilyen infónk sincs, hogy mi is volt a különválás legfőbb oka, így csak találgatni tudunk. Lehet, hogy tényleg Jay kilépése juttatta őket erre a döntésre. Lehet, hogy az egész még évekkel ezelőttig húzódik vissza, itt gondolunk Nathan Sykesra az egykori bandatagra, aki most Harry Sytlesszal zenél vagy Max nem példamutatót múltjára. Vagy egyszerűen csak belefáradtak ebbe az egészbe és normális életet akarnak. Családot szeretnének, utazgatni és pihenni. Mindezek mellett reméljük, hogy hamarosan valamelyikőjük vagy a menedzserük nyilatkozni fog erről az egészről és akkor már biztos információkkal tudunk szolgálni nektek. Addig is kitartást Wanted fanok, lehet, hogy van még remény!


2016. augusztus 27.

Nathan Sykes és Harry Styles nem zenél többet együtt!


Úgy tűnik ez a hét tele van rossz hírekkel: Katy Perry autóbalesete, Liam Payne megdobálása, a The Wanted feloszlása most, meg ez. Nem régiben még arról számoltunk be, hogy a két srác karrierje egyre jobban ível fel fele. Most meg Harry twitteren jelentette be, hogy elválltak az útjaik Nathannel: "Sajnálom srácok, de Nathan és én többet már nem dolgozunk együtt" - írta röviden-tömören. Váratlan fordulat, senki se gondolta volna, hogy ez fog történni, mivel nagyon jók voltak és még csak pár hónapja zenéltek együtt. Ez elég rövid idő. Úgy tűnik még se volt köztük minden rendben, csak kifelé mutatták ezt. Mi azért sajnáljuk, hogy ez történt igazán jó karrierjük lehetett volna...


2016. október 10.

Scooter Braun akár több év börtönt is kaphat!


A híres Los Angeles-i managert súlyos vádakkal vádolják! Többek között sikkasztással, adócsalással, zsarolással. Több embert megfenyegetett és olyan dolgokra kényszerítette őket, amiket nem akartak megtenni. Ezt az egészet egy rendőrségre beküldött névtelen levélből tudjuk. "Tegnap olyan délután 3 fele kaptunk egy levelet egy névtelen személytől. Elolvastuk és elemeztük a bizonyítékokat és arra jutottunk, amit írt benne mind igaz. Minden papír ami benne volt, valódi, egyik se hamisítvány. Így megtettük a lépést és azonnal az örsre hoztuk Scooter Braunt. Persze tagadott mindent, de egy biztos egy jó ügyvédre lesz szüksége, de még akkor is kapni fog jó pár évet!" - számoltbe az ügyet vezető rendőrfőnök. Szóval soha ne ítéljünk elsőre, bárkinek lehetnek mocskos ügyei... Tehát mindig nézz körül milyen emberek vesznek körül.


2016. november 29.

A híres brit fiúbanda újra együtt!


Azt már észrevehettük, hogy igazán jóban vannak, ezt bizonyítják a képek és a twitter bejegyzések is. Többször is lencsevégre kapták őket miközben épp együtt buliznak vagy csak épp mennek valahova. Erre viszont senki se számított, hogy pont ma fognak visszatérni. A Coca Cola Fest extra fellépői voltak. Látványos volt a színpadra érkezésük. Elsötétült minden és felcsendült a régi nagy slágerük az I found you. Majd Nathan elkezdett énekelni, de még mindig nem oltódtak fel a lámpák csak a refrén elején. Ekkor mindenki nagy sikoltásban tört ki. A fél órás koncetjüket a közönséggel együtt énekelték és nem változtak semmit, ugyanolyanok voltak, mint régen, meghagyták a régi szokásaikat is. Tehát ettől a naptól fogva várhatunk tőlük egy új lemezre, újabb dalokra, újabb WantedWednesday-re és a többi régi dologra. És ennek az egésznek a hátterében Simon Lawson áll, a híres menedzser. Ő tuti befogja indítani a Wanted karierrjét, nem szoktunk benne csalódni. Vele nem lesz baj ő nem fogja semmivel se korlátozni a fiúk életét, nem úgy mint az előző menedzserük. Tehát Siva boldogan sétálgathat a gyönyörű feleségével, Nareeshaval. Tom is nyugodtan bulizhat az ugyanolyan örült jegyesével, Kelseyvel. Max is randizgathat a híres modellel, Nina Agdalal. Jay is nyugodtan beülhet egy kávéra az elbűvölő Emilyvel. És végül Nathan is mutatkozhat az extra cuki Chelseavel. Tehát a fiúk foglaltak, de boldogak, így nektek is azoknak kell lenni. Szóval fel a fejjel és lessétek a fiúk twitterét, hátha meglepnek minket valamivel.

4 megjegyzés: